Wedden op Paarden met IDeal

De voordelen van het online wedden op paarden zijn overduidelijk. Je kunt vaker inzetten, je kunt op meer races je weddenschappen plaatsen en de mogelijkheden van het wedden op paarden zijn vrijwel onbeperkt. Tevens worden je winsten sneller uitbetaald en heb je meer zicht op de winst die je maakt. Online wedden op paarden is dus ruimschoots te prefereren boven het normaal plaatsen van weddenschappen op paarden. Het enige waar je rekening mee dient te houden, is het overschrijven van geld naar je speelrekening bij een online aanbieder van weddenschappen op paarden.

Er is een aantal manieren waarop je geld kunt overboeken naar je speelrekening. Zo kun je bijvoorbeeld geld overschrijven naar je speelrekening door een creditcard transactie te gebruiken. Een andere mogelijkheid is het geld overschrijven door middel van een bankoverschrijving of het gebruik maken van een e-wallet. Deze laatste methode is een manier om geld over te boeken door eerst een storting te doen in een soort van elektronische portemonnee. Nadat je dit hebt gedaan, kun je vanuit deze ‘e-wallet’ geld overschrijven naar je speelrekening.

Aan al deze methoden kleven echter nadelen. In sommige gevallen moet je meerdere handelingen uitvoeren, terwijl je in andere gevallen niet zeker bent van de perfecte en uitgebreide beveiliging die noodzakelijk is wanneer je online gaat wedden op paarden. Daarom is er voor Nederlandse liefhebbers van weddenschappen op paarden nu een extra en veel betere manier om geld over te schrijven naar de speelrekening bij een online aanbieder van weddenschappen op paarden: iDeal. iDeal is een gezamenlijk product van de Nederlandse banken en kent veel voordelen ten opzichte van andere manieren van het overschrijven van geld naar een speelrekening.

iDeal maakt gebruik van de normale overschrijfmethode die je ook gebruikt bij internet bankieren. Wanneer je online geld overschrijft met behulp van iDeal, bijvoorbeeld om een product te kopen of geld te kunnen wedden op paarden, opent het scherm zoals je dat ook gewend bent aan te treffen wanneer je gaat kijken hoeveel geld er op je rekening staat. Nadat je bent ingelogd bij je bank, wordt je direct meegenomen naar de sectie waarin overschrijvingen worden uitgevoerd. Bij overschrijven met iDeal naar een speelrekening van een online aanbieder van weddenschappen op paarden, staat het geld direct op je rekening en kun je direct beginnen met wedden op paarden.

Waarom Wedden op Paarden met IDeal:
De voordelen van iDeal nog even op een rij:

  • Direct overschrijven naar je speelrekening, zonder omwegen en zonder persoonlijke informatie over jezelf te delen.
  • Een overzichtelijke interface, die overeenkomt met de interface zoals je die gewoon bent van je internet bankieren.
  • Direct wedden op paarden door gebruik te maken van iDeal als betaalmethode.
  • Een product dat speciaal gericht is op de Nederlandse markt.
  • Hierdoor kun je zonder problemen (live) wedden op paarden en binnen een minuut je overschrijving geregeld hebben.