Bonus Wedden op Paarden

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk beginnen met het wedden op paarden, maar sta er even bij stil dat het ook mogelijk is om een mooie bonus te verkrijgen wanneer je wilt gaan wedden op paarden. De meeste aanbieders van sportweddenschappen en weddenschappen op paarden hebben namelijk voor zowel nieuwe en beginnende spelers als voor spelers die regelmatig terugkeren bij de aanbieder van online sportweddenschappen, mooie bonussen in petto. Deze bonussen kunnen variëren van een geldbedrag dat je gratis in kunt zetten tot deelnames aan speciale evenementen. Weddenopppaarden.eu probeert even voor je op een rijtje te zetten wat de mogelijkheden zijn.

Grofweg zijn er drie vormen van bonussen die kunnen worden onderscheiden. De eerste is de bonus die je krijgt als je als beginnende speler aan de slag gaat met het plaatsen van online weddenschappen op paarden. De meeste aanbieders van weddenschappen op paarden geven je een bonus van 100% bovenop je eerste storting. Hier zit meestal wel een maximum aan, wisselend van €50 tot €100. Het betekent dat wanneer jij €50 overboekt naar je speelrekening, je €100 beschikbaar hebt om weddenschappen mee te plaatsen.

De tweede bonus vorm die vaak wordt gebruikt, is de loyaliteitsbonus. Deze bonus wordt uitgekeerd op het moment dat jij bijvoorbeeld je tweede of derde storting maakt en daarmee weer terugkeert bij de aanbieder van wedden op paarden. Wanneer je gebruik maakt van deze storting, ontvang je soms tot wel 50% bovenop het bedrag dat je net hebt gestort. Ook hier zit doorgaans wel weer een maximum aan verbonden, maar meestal kan je als loyaliteitsbonus voor het wedden op paarden toch wel maximaal €100 aanbieden. De derde bonusvorm is niet in cash, maar betekent deelname aan andere toernooien en extra deelnames aan speciale weddenschappen.

Deze bonusvorm is niet overal in gebruik. De meeste aanbieders van weddenschappen op paarden kiezen er voor om de bonussen op stortingen toch vooral cash aan te blijven bieden. Maar soms zit er een speciale actie tussen. Dan kun jij bijvoorbeeld meedoen aan een speciaal toernooi of gratis een weddenschap van 10 euro plaatsen op een combinatie van verschillende paardenraces. Zo zijn er altijd wel extra’s die worden aangeboden. Kijk in ieder geval altijd goed naar de bonusvoorwaarden: in sommige gevallen vragen deze voorwaarden dat je het bonusbedrag 15 keer inzet of vergelijkbare moeilijke eisen. Als je deze eisen weet te omzeilen, kun je optimaal genieten van de bonussen die aanbieders van weddenschappen op paarden voor je in petto hebben.

Waarom een bonus bij Wedden op Paarden:
Een bonus voor weddenschappen op paarden is mooi, omdat:

  • Je toch al van plan was die storting te maken; het extra geld dat je in kunt zetten is mooi meegenomen.
  • Je door de bonus extra geld in kunt zetten op je favoriete combinatie van jockey en paard.
  • De bonus betekent dat je nog meer speelruimte hebt om te wedden en niet alleen op paarden.
  • De blijk van waardering door de aanbieder van online weddenschappen op paarden mooi meegenomen is.