Veel Gestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen over Wedden op Paarden:

Weddenoppaarden.eu krijgt regelmatig vragen over het plaatsen van weddenschappen en de mogelijkheden die er zijn over het online wedden op paarden. Om jullie alvast een beetje tot dienst te kunnen zijn, hebben wij een overzicht gemaakt van de veel gestelde vragen die bij ons binnen zijn gekomen. Mocht je na het lezen van deze vragen en antwoorden hierop nog steeds met iets zitten waar je niet uit komt, dan kun je altijd contact met ons opnemen via de e-mail.

Vraag: Hoe kan ik geld overschrijven naar mijn speelrekening bij een aanbieder van online weddenschappen op paarden?

Antwoord: er is een groot aantal verschillende betaalmethoden beschikbaar, die je vrijwel allemaal kunt gebruiken om geld over te boeken naar je speelrekening bij een aanbieder van online weddenschappen. Voor Nederlanders die gaan wedden op paarden, is het aan te raden om gebruik te maken van iDeal.

Vraag: Hoeveel verschillende wedstrijden worden er aangeboden waarop ik mijn weddenschappen kan plaatsen?

Antwoord: dagelijks worden er tientallen, zo niet honderden paardenraces verlopen, in vrijwel heel Europa. Jij kunt je weddenschappen daarop plaatsen en omdat het aanbod van verschillende weddenschappen zo groot is, kun je overal aan de slag.

Direct Wedden op Paarden:

Vraag: Moet ik programma’s downloaden voordat ik online kan wedden op paarden?      

Antwoord: nee, dit hoeft vrijwel nooit. Bij de meeste aanbieders kun je namelijk gewoon op de homepage zelf de weddenschappen plaatsen. In sommige gevallen moet je nog wel Adobe Flash installeren op je PC, zeker op het moment dat je live gaat wedden.

Vraag: Is het wedden op paarden voldoende beveiligd?

Antwoord: alle door ons geselecteerde aanbieder van weddenschappen op paarden voldoen aan de hoogste en strengste eisen op het gebied van veiligheid en online betalingen. Wij kunnen niet garanderen dat er niets mis gaat, maar we gaan hier wel vanuit.

Vraag: Is het wedden op paarden toegestaan voor de Nederlandse wet?                                                                                                                                  

Antwoord: ja, de Nederlandse wet staat het toe om gebruik te maken van de diensten van online aanbieders. Dit komt doordat het Nederlandse recht onderworpen is aan het rechtssysteem van de Europese Unie en het aanbieden van diensten niet mag worden beperkt. Het is dus volkomen legaal om online weddenschappen te kunnen plaatsen op sport en natuurlijk op paarden.