Live Wedden op Paarden

Een traditionele weddenschap op paarden, kun je op een aantal manier afsluiten. De eerste manier is vrij simpel: je gaat naar een bookmaker bij jou in de buurt, gaat zitten en kijkt op één van de televisieschermen die er bij deze bookmaker hangt welke paardenraces er op het punt van beginnen staan. Nadat je een race hebt gevonden en de keuze voor een favoriet paard hebt gemaakt, plaats je de weddenschap op het paard en wacht je af tot de race voorbij is. De tweede manier van wedden op paarden is op zoek te gaan naar de dichtstbijzijnde renbaan bij jou in de buurt.

Daar aangekomen ben je afhankelijk van het programma. Meestal zijn de races in het weekend, maar in sommige gevallen zijn er uitzonderingen. Nadat je bent gaan zitten voor de race en je favoriete combinatie van jockey en paard hebt uitgekozen, moet je wachten tot de uitkomsten van de race bekend zijn en jij eventueel je gewonnen geld op kunt halen of kunt incasseren. Op deze manier wedden op paarden is leuk, maar tijdrovend: je bent namelijk altijd afhankelijk van het programma dat bij jou in de buurt wordt aangeboden. Gelukkig is er nu een oplossing: live wedden op paarden.
Live wedden op paarden is spannend, stoer en leuk om te doen. Het biedt je dezelfde mogelijkheden als het traditionele wedden op paarden, maar het grote voordeel van live wedden op paarden is dat je tijdens de races gebruik kunt maken van veranderende quoteringen. Een klein voorbeeld van hoe live wedden op paarden in zijn werk gaat: je zit thuis te kijken naar een race op een renbaan in Engeland. Je bedenkt dat je nog geen weddenschap hebt ingezet, maar dat er voldoende kansen zijn om weddenschappen te plaatsen.

Hiervoor log je in bij de aanbieder van online weddenschappen op paarden en ga je naar de sectie waar live weddenschappen worden aangeboden. Je selecteert de race waar jij je weddenschappen wilt plaatsen en begint met het wachten op het resultaat. Omdat tijdens de race de quoteringen worden aangepast, kun jij precies bepalen wanneer voor jou het juiste moment om een weddenschap te plaatsen, aangebroken is. Wedden op paarden krijgt daardoor een extra dimensie en wordt extra spannend. Ook is het mogelijk om live dubbele weddenschappen te plaatsen, op de paarden waarvan jij denkt dat ze gaan winnen of in de top drie van de race komen.

Waarom Live Wedden op Paarden:
Live wedden op paarden is dus spannend:

  • Snelle uitbetaling van je winsten en inzet. Hierdoor kun je snel door spelen en geniet je de voordelen van live wedden.
  • Veranderende quoteringen en inzetten op basis van het beeld van de races. Hierdoor wordt het mogelijk om te profiteren van de verrichtingen van jouw favoriet, terwijl je deze live in actie ziet.
  • In een special sectie van de website van de aanbieder van weddenschappen op paarden kun je live wedden. Hierdoor krijg je het gevoel met iets speciaals bezig te zijn.
  • Tal van extra inzetmogelijkheden ten opzichte van normale weddenschappen op paarden.